Karel Gott - Kniha Má cesta za štěstím, dále 6 fotografií a 1 originální fotografie s PODPISEM a věnováním. Konvolut celkem 8 ks. Autogram Karel Gott Světlaně

  • Autor: Karel Gott
  • Rok vydání: 2021
  • Nakladatelství: Karel Gott Agency
  • Cena: 1 200 Kč

Popis

Mohutný svazek, 690 stran. Kniha je nová.

Unikátní autobiografie Karla Gotta - největší legendy české a československé hudební scény všech dob. Autentický obraz fascinující životní dráhy výjimečného umělce. 
Kniha obsahuje zhruba 1800 fotografií a jiných obrazových a dokumentačních materiálů, z nichž mnohé dosud nebyly zveřejněny. Karel Gott se na sklonku hvězdné kariéry rozhodl zrekapitulovat svůj výjimečný životní příběh – napsat vlastní autobiografii. Knihu dokončil ještě za svého života a intenzivně též pracoval na obrazové dokumentaci až do posledních dnů.
Otevřeně hovoří o svém soukromí, dcerách, manželství, ale také o věcech, které byly doposud z různých důvodů zahaleny rouškou tajemství. Gottovy vzpomínky sahají až do nejútlejšího dětství, vyprávějí o rodičích i širší rodině, o školních letech, o kamarádech i osobních zálibách, k nimž patřilo už v klukovských letech zejména malování.
Karel Gott je ve své inventuře osudu sebekritický i mimořádně upřímný, především v závěrečných kapitolách, v nichž popisuje těžké období zápasu se zákeřnou chorobou. Celek je vhodný jako dárek a obsahuje: 3 větší fotografie formát 18 x 24 cm a 16 x 23 cm, 1 atyp 11 x 21 cm, 1 barevná reportážní fotografie asi ze 70. let a konečně podepsaná fotografie 17 x 13 cm. Vše viz fota, pěkný stav.